Πρωταθλητές Ελλάδος οι έφηβοι του ΝΟΒ! Πρωταθλητές Ελλάδος οι έφηβοι του ΝΟΒ!
Στην Χίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Ελλάδας για αθλητές κάτω των 17 ετών. Η ομάδα... Πρωταθλητές Ελλάδος οι έφηβοι του ΝΟΒ!

Στην Χίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Ελλάδας για αθλητές κάτω των 17 ετών.

Η ομάδα του ομίλου μας με προπονητή τον Μάριο Κάσδαγλη κατέκτησε τον τίτλο αήττητη, κερδίζοντας στον τελικό την τοπική ομάδα της Χίου με 7-3.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sun Village και του εστιατορίου Veggera οι οποίοι φρόντισαν για την άψογη φιλοξενία των αθλητών μας.

Η αποστολή στην Χίο που κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν η εξής:
Μπακαλούμης Ιωάννης, Ανδρεάδης Εμμανουήλ, Ηλιόπουλος Αλέξανδρος, Χέλμης Φίλιππος, Λουπάκης Χρήστος, Σταμέλος Δημήτριος, Μπαμπανίκας Παναγιώτης, Καλογερόπουλος Ευστάθιος, Δήμου Παύλος, Τρούλης Ζαχαριάς, Βλάσσης Άδωνις, Τσαταλιός Μιχάλης, Δριτσόπουλος Ανάργυρος, Θεοδωρόπουλος Δημήτριος, Παλούμπης Νικόλαος, Ζωίδης Νικόλαος, Μπαμπανίκας Ευστράτιος, Λίντης Κωνσταντίνος, Μπινετζής Στέλιος, Σταματίου Γεώργιος, Τερλάκης Κωνσταντίνος, Ζώρζος Ξενοφών, Δράκος Νικόλαος, Παπανικολάου Γεώργιος

 

Please follow and like us: