Blog

Οι πρώτοι του Ν.Ο.Βουλιαγμένης βραβεύτηκαν στη βραδιά των πρώτων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

 width=Σε μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στο Ίδρυμα Ευγενίδου τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές της για την περασμένη χρονιά. Μια γιορτή θεσμός για την Ε.Ι.Ο., αφού διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αφορά τους αθλητές που όπως η ίδια αναφέρει “κάθε χρόνο καταφέρνουν να βρίσκονται στην ελίτ της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας”.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές που στο 2018 κατέκτησαν 25 μετάλλια σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Ολυμπιάδα Νέων και τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ανάμεσά τους τιμήθηκαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νάνσυ Φακίδη και Παντελής Κυρπόγλου για τις επιδόσεις τους το 2018, και αναλυτικότερα για τα εξής:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / LASER STD U19 / 1η / 2018 / ΠΟΛΩΝΙΑ
  • ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / TECHNO 293 PLUS Ν.  ΑΝΔΡΩΝ / 2η / 2018 / ΛΕΤΟΝΙΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 

  • ΦΑΚΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ / LASER RDL ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 1η / 2018 / ΙΣΠΑΝΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ 

  • ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / TECHNO 293 + Μ ΕΦΗΒΩΝ / 1η 2018 /ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  

  • ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ / LASER RDL MEN U21 Ν.ΑΝΔΡΩΝ / 1η / 2018 / ΓΑΛΛΙΑ
  • ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  TECHNO293 U17 ΕΦΗΒΩΝ / 1η / 2018 / ΕΛΛΑΔΑ

Πρόκειται για ταλαντούχους αθλητές της ιστιοσανίδας και της ιστιοπλοΐας της ομάδας του Ν.Ο.Βουλιαγμένης, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και το πάθος τους, με την ποιοτική καθοδήγηση των προπονητών τους κ.κ. Κώστα Μουτσάτσο, Γιάννη Καβαρλίγκο, Βαγγέλη Χειμώνα, Αλέξανδρο Γιάκα και την αμέριση στήριξη των Εφόρων κ.κ. Κωνσταντίνου Καραντινού και Ανδρέα Παπαγεωργίου ανέδειξαν το ταλέντο τους την περασμένη χρονιά.   

 width=

 

 width=

Scroll to Top