Blog

Μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ 2019

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το τετραήμερο 6 – 9 Ιουνίου 2019 στο Κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής/ Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Β’ 2019.

420 αθλήτριες από 25 σωματεία από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στον Ν.Ο.Β. και αγωνίστηκαν σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο.

Σε μια άρτια οργανωτικά διοργάνωση οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Εξαιρετική όμως ήταν η παρουσία της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, η οποία μετά από αρκετά χρόνια ανέβηκε στο βάθρο και στην κατηγορία των Κορασίδων Β’. Πιο συγκεκριμένα, οι μικρές αθλήτριες του Ν.Ο.Β. – μετά από ένα εντυπωσιακό χορογραφικά και εκτελεστικά πρόγραμμα – κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Free Combo.

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλήτριες του Ν.Ο.Β. και στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Πιο συγκεκριμένα, μια ανάσα από τα μετάλλια έφτασε στο αγώνισμα του solo η αθλήτρια Γράου Έλια, η οποία στον τελικό κατέλαβε την τρίτη θέση στην εκτέλεση, αλλά μετά τον συμψηφισμό με τις φιγούρες κατετάγη τελικά τέταρτη. Ακόμη, πολύ καλή εμφάνιση για το ομαδικό του Ν.Ο.Β., το οποίο κατέλαβε την πέμπτη θέση. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας :

Combo (3η Θέση) : Αλεξανδρίδη Έρρικα
Γερακιού Ιόνη
Γεωργακάκη Νικόλ
Γράου Έλια
Δημάκου Θάλεια
Καραμανίδη Ελευθερία
Κωνσταντοπούλου Παυλίνα
Λαγού Ήλια
Ντόκου Τατιάνα
Τσολίγκα Μαρία
Γαρουφάλη Γιώτα (R)
Ζωγραφάκη Λουκία(R)

Ελεύθερο Ντουέτο 1 (11η θέση) : Αλεξανδρίδη Έρρικα
Ντόκου Τατιάνα
Δημάκου Θάλεια (R)

Ελεύθερο Ντουέτο 2 (8η θέση): Γράου Έλια
Λαγού Ήλια
Τσολίγκα Μαρία (R)

Ελεύθερο Oμαδικό (5η θέση) : Αλεξανδρίδη Έρρικα
Γεωργακάκη Νικόλ
Γράου Έλια
Δημάκου Θάλεια
Καραμανίδη Ελευθερία
Λαγού Ήλια
Ντόκου Τατιάνα
Τσολίγκα Μαρία
Γερακιού Ιόνη (R)
Κωνσταντοπούλου Παυλίνα (R)

Solo 1 (4η θέση) : Γράου Έλια

Solo 2 : Ντόκου Τατιάνα

Solo 3 : Αλεξανδρίδη Έρρικα

Solo 4 : Λαγού Ήλια

Με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνονται ιδανικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων Καλλιτεχνικής/Συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο.Β. για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μια περίοδο όπου η ομάδα. κατέκτησε μετάλλια σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες της Καλλιτεχνικής/Συγχρονισμένης κολύμβησης, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team και την αρχιπροπονήτρια της ομάδας κυρία Σύλβια Σαβράμη με την αμέριστη συμπαράσταση της Δοικησης της ομάδας αποδίδει καρπούς και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Photo Credits @ Petros Spanoudakis

 

Scroll to Top