Blog

Αθλητικές Σχολές 2016 – 2017

Ο Ν.Ο.Β. πρωτοπόρος και πολυνίκης σε όλα τα υδάτινα σπορ, με διακρίσεις Ολυμπιακές και Παγκόσμιες, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη χαρά της άσκησης και την ομορφιά της ομαδικότητας και της αθλητικής παρέας μέσα από κάποιο σπορ του νερού! Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, λειτουργούν σχολές εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, θαλασσίου σκι και wakeboard, ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας. Παιδιά από 3 ετών και άνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ναυταθλιτισμό και να μυηθούν στις καλές συνήθειες της αθλητικής ζωής. Οι αθλητικές σχολές του ΝΟΒ έχουν αναδείξει μεγάλους αθλητές που συνέχισαν την προπόνηση τους στις αγωνιστικές ομάδες και βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Φέτος για πρώτη φορά η εκμάθηση της κολύμβησης θα πραγματοποιείται και σε κλειστό κολυμβητήριο, αυτό της Σχολής Ευελπίδων, πάντα υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου προπονητικού team του ΝΟΒ.

Ο Ν.Ο.Β. πρωτοπόρος και πολυνίκης σε όλα τα υδάτινα σπορ, με διακρίσεις Ολυμπιακές και Παγκόσμιες, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη χαρά της άσκησης και την ομορφιά της ομαδικότητας και της αθλητικής παρέας μέσα από κάποιο σπορ του νερού!
Στις εγκαταστάσεις του  Ομίλου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, λειτουργούν σχολές εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, θαλασσίου σκι και wakeboard, ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας.

Παιδιά από 3 ετών και άνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ναυταθλιτισμό και να μυηθούν στις καλές συνήθειες της αθλητικής ζωής. Οι αθλητικές σχολές του ΝΟΒ έχουν αναδείξει μεγάλους αθλητές που συνέχισαν την προπόνηση τους στις αγωνιστικές ομάδες και βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Φέτος για πρώτη φορά η εκμάθηση της κολύμβησης θα πραγματοποιείται και σε κλειστό κολυμβητήριο, αυτό της Σχολής Ευελπίδων, πάντα υπό την επίβλεψη του  εξειδικευμένου προπονητικού team του ΝΟΒ.

Στο section Σχολές, Πρόγραμμα Σχολών 2016 – 2017, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα (https://www.nov.gr/schedule/).

Επιπλέον Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ομίλου: 210 8962 416 & 210 8962 142  (Δε – Παρ από 09.00 – 20.00 & Σαβ από 09.00 – 15.00).

Scroll to Top