Blog

Ώρα Ευρώπης για τις Γυναίκες.

Στιγμιότυπο 2015-10-15, 5.07.14 μ.μ.

Έφθασε η ώρα της Ευρώπης, της Ευρωλίγκας και της προσπάθειας που θα πρέπει να κάνει η Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης για να προκριθεί στο φετινό φάιναλ φόρ της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλος της ομάδας μας η γνωστή Ρώσικη ομάδα της Κίνεφ-Κίρισι. Η πρόκριση θα γίνει έπειτα απο δύο αγώνες.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 του μηνός στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στις 20.00, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας που θα κρίνει και την πρόκριση θα γίνει στην Ρωσία στις 27 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα της Κίνεφ φθάνει στην Ελλάδα σήμερα αργά το βράδυ και θα προπονηθεί αύριο αλλά και την Τετάρτη το πρωί στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων.

Ενημερώνουμε τους φίλους της Ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πως θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραματεία του Ν.Ο.Β. στο τηλέφωνο 210-8962142 ( εσωτερικό 0 ),  για να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητος.

Στην είσοδο του κολυμβητηρίου της Σχολής Ευελπίδων θα γίνεται έλεγχος με τη λίστα των ονομάτων που θα έχει δοθεί απο τον Ν.Ο.Β. και θα πρέπει να επιδεικνύετε η Αστυνομική αυτότητα για να επιτρέπεται η είσοδος.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας.

Scroll to Top