Blog

Οι μίνι Πάιδες επέστρεψαν από το Kids Final

Ξημερώματα Δευτέρας 1ης Ιουνίου επέστρεψε η αποστολή της ομάδας 2001+ υδατοσφαίρισης του ομίλου μας ,απο την Βαρκελώνη όπου έλαβε μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά Kids Final που διοργανώνεται με την ευκαιρία του Final six του Champions League των ανδρών.Μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά αφού και η διοργάνωση των μικρών ήταν πολύ καλή και το επίπεδο των ομάδων υψηλότατο και η πόλη υπέροχη και ο καιρός ιδανικός.

Highlight όλων αυτών,  τα καταπληκτικά παιχνίδια που έγιναν στο τουρνουά των ανδρών και που βρήκαν μεγάλη νικήτρια την ιταλική Pro Recco (8-7 την κροάτικη Primorje στον τελικό).

Η ομάδα μας κατέκτησε την 11η θέση στο δική της διοργάνωση έχοντας 2 ήττες και 2 νίκες αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει και των τελικών φάσεων των ηλικιακών πρωταθλημάτων που ακολουθούν.
Τα παιδιά χάρηκαν τόσο τα παιχνίδια τους όσο όμως και την όλη ατμόσφαιρα την οποία έζησαν, αφού για τρείς ημέρες ήταν παρόντες στο κέντρο του ευρωπαϊκού πόλο, βλέποντας απο κοντά τους καλύτερους παίκτες του κόσμου,παίρνοντας αυτόγραφα,βγάζοντας φωτογραφίες και βλέποντας τους να παίζουν. IMG_6545

Στη φωτογραφία, με τον MVP Final Six, Felipe Perrone.

Εικόνες ανεκτίμητες που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή.
Στην αποστολή μετείχαν οι : Τζεραίσης Η, Καλογερόπουλος Σ, Νικολακάκης Σ, Σταμέλος Δ, Χέλμης Φ, Ζοίδης Ν, Βλάσσης Α, Δριτσόπουλος Α, Παπανικολάου Γ, Τερλάκης Κ, Λίντης Κ, Μπινετζής Σ, Βλατάκης Π, Σταματίου Γ, Μαυρουδής Μ.
Προπονητής: Σπύρος Μπουλουγουράς. Συνοδός: Αλέξανδρος Βλάσσης.

Scroll to Top