Blog

«ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ»

Screen Shot 2015-12-07 at 7.22.31 PM

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ,όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ (6-15), διεξήχθη ανάμεσα στο ΝΟ Καλαμακίου και το ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών το Σάββατο. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Βουλιαγμένης παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού δηλώσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα ο προπονητής της Βουλιαγμένης Κώστας Λούδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

»Αποδείχθηκε μια εύκολη επικράτηση .Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι επικίνδυνο. Το Καλαμάκι είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα άσχετα αν μέχρι τώρα δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Εμείς έπρεπε να είμαστε σοβαροί από την αρχή του  παιχνιδιού. Είναι μια ομάδα που θα την αντιμετωπίσουμε ξανά την Τετάρτη για το Κύπελλο πάλι σε αυτό το κολυμβητήριο, οπότε υπήρχε άλλος ένας παραπάνω λόγος να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά την οποία διαχειριστήκαμε μέχρι το τέλος και μπορέσαμε να δώσουμε και πολύ χρόνο συμμετοχής σε ακόμα πιο νέα παιδιά που είναι και ο στόχος της ομάδας, σιγά σιγά να μπαίνουνε νέα παιδιά στην αντρική ομάδα. Υπάρχει ένα παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη το οποίο πρέπει να προσέξουμε γιατί αυτά τα παιχνίδια, τα νοκ-άουτ, είναι που κρύβουν παγίδες. Τ ο Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε και θέλουμε να φτάσουμε στο  Final 4, κάτι που πέρυσι η ομάδα δεν το κατάφερε. Πρώτα απ΄όλα λοιπόν κοιτάζουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με το Καλαμάκι εδώ και από κει και πέρα ακολουθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας που έχουμε σκοπό την νίκη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εδραιωθούμε πλέον καθαρά στην δεύτερη θέση».  

Ο περιφερειακός της ομάδας της Βουλιαγμένης Νικόλαος Δελαγραμμάτικας τόνισε:

»Πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει και όπως ξέρουμε εμείς ότι πρέπει να παίξουμε. Να δείξουμε ότι η εικόνα με τον Ολυμπιακό δεν ήταν η εικόνα της ομάδας μας. Δεν ήμασταν για αυτό το αποτέλεσμα. Είπαμε να παίξουμε πιο ενεργητικά, να το τολμήσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας, προσπαθήσαμε και μας βγήκε. Δουλέψαμε αυτό που πρέπει και συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ένα για το Κύπελλο με το Καλαμάκι και ένα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα πριν την διακοπή. Είναι ένα παιχνίδι που μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε για να βρεθούμε στους τελικούς.»   

Παναγιώτης Παπανδρέου

Scroll to Top