Blog

Δηλώσεις Καμμένου Ρουμπέση.

Στιγμιότυπο 2015-10-01, 3.12.33 μ.μ.

Ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, αλλά και η αρχηγός της ομάδας, Αντιγόνη Ρουμπέση μίλησαν στο pisina.net για τις προσδοκίες από το παιχνίδι και την προετοιμασία της ομάδας της Βουλιαγμένης.

Το Σάββατο είναι η μέρα που όλοι περιμένουν στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, καθώς τα δύο «μεγαθήρια», Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός, θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον νικητή να αποκτά μικρό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του ΝΟΒ μετρά μέχρι στιγμής το 4 στα 4, ωστόσο βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, λόγω αφαίρεσης του ενός βαθμού από τον αθλητικό δικαστή εξαιτίας της αποχώρησής της από τον περσινό τελευταίο τελικό των πλέι οφ.

Η Αλεξία Καμμένου, λοιπόν, τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα της, αν και αουτσάιντερ, θα «κοιτάξει στα μάτια» τις ερυθρόλευκες, ενώ αναφέρθηκε και στο «καυτό» θέμα με την Χριστίνα Κότσια

 

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάει πολύ καλά, αν και δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει κάποιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς όπως ξέρουμε το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό θα είναι η πρώτη μας φετινή «δοκιμασία». Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως είναι το φαβορί, έχει άλλωστε στις τάξεις του και δύο ξένες παίκτριες, όμως εμείς θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές και θα το παλέψουμε στα ίσα», υποστήριξε αρχικά η τεχνικός της Βουλιαγμένης, ενώ για τις προσδοκίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι τόνισε: «Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Σίγουρα θα πάμε για την νίκη και, αν και αουτσάιντερ, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Kαταλήγοντας, η κ. Καμμένου αναφορικά με το ζήτημα της Χριστίνας Κότσια, το οποίο εκκρεμεί ακόμη, δήλωσε: «Η Κότσια είναι μια εξαιρετική αθλήτρια, η οποία θα θέλαμε να είναι κοντά μας στο παιχνίδι αυτό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα την έχουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε να βγει μια απόφαση σύντομα και να την έχουμε μαζί μας, μιας και αποτελεί μια πολύ σημαντική παίκτρια, τόσο για την Βουλιαγμένη, όσο και για την εθνική ομάδα».

Μια άλλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα του ΝΟΒ, η αρχηγός Αντιγόνη Ρουμπέση, σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες της ομάδας

«Για εμάς είναι το πρώτο, ουσιαστικά, ντέρμπι για φέτος, καθώς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχουμε αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία. Το περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Η δική μας προσδοκία είναι το να παρουσιαστούμε καλές και δυνατές και πιστεύω πως από εκεί και έπειτα το αποτέλεσμα θα έρθει. Είμαστε μια ομάδα χωρίς ξένη παίκτρια, ομοιογενείς, και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σίγουρα όμως θέλουμε χρόνο ακόμη μέχρι το Σάββατο ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Τέλος, σχετικά με το ποια παιχνίδια ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στην καριέρα της απέναντι στον Ολυμπιακό, η Αντιγόνη Ρουμπέση τόνισε: «Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές κόντρα στον Ολυμπιακό, κάθε ματς είναι και ήταν ξεχωριστό, άλλες φορές για θετικούς λόγους και άλλες -δυστυχώς- για αρνητικούς. Τα τελευταία χρόνια τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι όλα ντέρμπι και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Ο κόσμος βλέπει δύο ομάδες που προσπαθούν πολύ και παίζουν ωραίο πόλο»

Scroll to Top