Blog

«Βαρύ το σκουφάκι της Βουλιαγμένης!»

Screen Shot 2015-12-09 at 10.28.29 AM

O Παναγιώτης Παπαδόγκωνας παίχτης του Ν.Ο.Β. ως καλεσμένος του Διονύση Στρούμπου στην εκπομπή <<Παίζουμε Ελλάδα, Πόλο>>  δήλωσε τα παρακάτω.

«Ο στόχος μας είναι διπλός. Να περάσουμε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου και κατόπιν να συμμετάσχουμε και στους δύο τελικούς, πρωταθλήματος και κυπέλλου. Εκεί θέλουμε να κάνουμε τη ζωή του Ολυμπιακού όσο μπορούμε πιο δύσκολη», είπε ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης και συνέχισε:

«Έχουμε τα φόντα να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό μέχρι ενός σημείου. Πέρσι με τον Παναθηναϊκό εκμεταλλευτήκαμε την έδρα, βάλαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε πίεση και γι’ αυτό τους κοντράραμε τόσο πολύ».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο χρόνος δουλεύει προς όφελος του ΝΟΒ, που θα παρουσιαστεί καλύτερος μέσα στο 2016: «Όσο περνάνε τα παιχνίδια, δένουμε ως ομάδα. Ανέκαθεν η Βουλιαγμένη είχε στο ρόστερ της φερέλπιδες παίκτες και τεράστια δεξαμενή παικτών στις ακαδημίες, έτσι μπορούν κι αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες, φορώντας αυτό το… βαρύ σκουφάκι. Η Βουλιαγμένη δεν είναι ομάδα, είναι οικογένεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Scroll to Top