|
Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ανδρών-Γυναικών αλλά και των Νέων κατέκτησε ο ΝΟΒ, στις 24-26/7, στη λίμνη Στράτου (Αγρίνιο).
Παράλληλα ο νεαρός πρωταθλητής μας, Νικόλας Πλυτάς, σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, συγκεντρώνοντας 8030 βαθμούς.
Χρυσό στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών κατέκτησε, επίσης, η Αλεξάνδρα Καλδή (5050 βαθμοί) ενώ χάλκινα κατέκτησαν η ίδια στο Σλάλομ (με 2,5/13), ο Αχιλλέας Πατούνης στις Φιγούρες (5500 βαθμοί) και στο Σλάλομ με 5/12 και η Ιόλη Δανιήλ στις Φιγούρες (3710 βαθμοί).
Στο πρωτάθλημα Νέων οι αθλητές μας σάρωσαν τα χρυσά μετάλλια με αιχμή τη Ιόλη Δανιήλ (4 χρυσά), τον αδερφό της Ντάνυ Δανιήλ (3 χρυσά και 1 χάλκινο) ενώ, αργυρά μετάλλια κατέκτησαν η Αλεξάνδρα Πάσχου (Φιγούρες), η Χαρά Κουλούρη και ο Φίλιππος Σταμάτης (Σλάλομ), ο Άρης Τεσουάρες (Φιγούρες) και χάλκινο μετάλλιο η Σοφία Παναγοπούλου (Φιγούρες).
Οι έφηβοι Αχιλλέας Πατούνης και Νικόλας Πλυτάς κατέκτησαν τα χρυσά σε Σλάλομ και Φιγούρες, αντίστοιχα, ενώ η Αλκμήνη Παναγοπούλου κατέκτησε χρυσό τόσο στο Σλάλομ όσο και στις Φιγούρες.
Αξιόλογες εμφανίσεις έκαναν και οι νεώτεροι αθλητές μας Μελένια Λάμπρου, Παύλος Ναθαναήλ, Φίλιππος Τσαμαντάνης και Θεόδωρος Ξαρχογιαννόπουλος.
Οι αθλητές μας συνθέτουν τις εθνικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Ιταλία, στις 5-9 Αυγούστου.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας και τους προπονητές τους !
Φωτογραφίες από τους αγώνες υπάρχουν εδώ >>
|