Blog

Εντυπωσιακό ξενίνημα στο Match Race Tour.

Στιγμιότυπο 2015-09-25, 8.35.56 μ.μ.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της τρίτης φάσης του Hellenic Match Racing Tour στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Ένα έντονο τριήμερο γεμάτο δυνατές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες ξεκίνησε σήμερα στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος φιλοξενεί τον τρίτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2015. Η αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοΐας έλαβε για άλλη μια φορά τις αγωνιστικές της θέσεις με στόχο τη διάκριση στην προτελευταία στάση του θεσμού στοχεύοντας σε ένα καλό ξεκίνημα.

Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές με τους μέτριους ανέμους να κάνουν από νωρίς αισθητή την παρουσία τους, σκορπίζοντας τα χαμόγελα σε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και τους παρευρισκόμενους που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα. Όλες οι ομάδες αποτελούνται από έμπειρους ιστιοπλόους με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και ολυμπιακές συμμετοχές, κάτι που καθιστά τον ανταγωνισμό έντονο και τις μονομαχίες αρκετά αμφίρροπες.

Η σημερινή πρώτη ημέρα των αγώνων περιελάμβανε τη φάση των προκριματικών, όπου όλες οι ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με όλους τους αντιπάλους, με στόχο κάθε φορά την νίκη και τη συγκομιδή όσο το δυνατό περισσότερων βαθμών που θα τους οδηγήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα Solgar Ursa Minor του Ιάσονα Σπανομανώλη που σημείωσε 4 συνεχόμενες νίκες. Με 3 νίκες η ομάδα του Στρατή Ανδρεάδη Salty Bag Dark ‘n Stormy δείχνει αποφασισμένη για ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου που προηγείται στη συνολική βαθμολογία άνοιξε επίσης το λογαριασμό της στη Βουλιαγμένη με 2 νίκες. Οι αγώνες αναμένονται συγκλονιστικοί ως το τέλος με την ομάδα του Παγκόσμιου πρωταθλητή Παναγιώτη Μάντη να εντείνει τον ανταγωνισμό ξεκινώντας και αυτή νικηφόρα με 3 νίκες.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το Σαββατοκύριακο και θα κορυφωθούν την Κυριακή με τη διεξαγωγή του τελικού και την ανάδειξη του νικητή του τρίτου σταθμού του Hellenic Match Racing Tour 2015.

Scroll to Top