Blog

Τιμητική πρόσκληση για τον Χρήστο Αφρουδάκη

Μία πολύ τιμητική πρόσκληση δέχτηκε ο αρχηγός της Βουλιαγμένης αλλά και της Εθνικής Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Χρήστος Αφρουδάκης. Ο αθλητής μας θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αγωνιστεί στο αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου προς τιμήν των Σλόμπονταν Νίκιτς και Ζίβκο Γκόσιτς.

Πρόσκληση για τον ίδιο αγώνα δέχτηκαν κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, μεταξύ αυτών οι  Αλεξάντρ Ίβοβιτς, Γκάμπορ Κις, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Μίλος Σκεπάνοβιτς, Μάρκο Αβράμοβιτς, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Πρέντραγκ Γιόκιτς, Σλόμπονταν Σόρο, Λούκα Λόντσαρ, Λούκας Σέμαν, Ντένες Βάργκα, Ντάνιελ Βάργκα, Νόρμπερτ Μάνταρας.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των μεγάλων αυτών αθλητών με προπονητή τον Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ και της Εθνικής Σερβίας η οποία και αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο.

Σχετικά με την συμμετοχή του αυτή ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε τα εξής:

«Είναι όντως πολύ τιμητικό για μένα να συμμετέχω σε έναν αγώνα για να τιμήσω τον πρώην συμπαίκτη μου Σλόμπονταν Νίκιτς αλλά και τον Ζίβκο Γκόσιτς που όλα αυτά τα χρόνια, αν και αντίπαλοι, είχαμε άριστες σχέσεις μέσα και έξω από το νερό. Και οι δύο αυτοί αθλητές είναι συνομήλικοι μου και καταλαβαίνω την απόφαση τους αυτή αλλά και την σημασία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι για εκείνους. Παράλληλα αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα παίξω ένα παιχνίδι με συμπαίκτες πάρα πολύ καλούς αθλητές που μέχρι τώρα έχω συναντήσει μόνο ως αντιπάλους.»

Scroll to Top