Blog

Περήφανοι για αυτή την Ομάδα.

Screen Shot 2016-04-17 at 08.54.55

Σέ μία απίστευτη σφαγή χθές βράδυ στην Ισπανία η γυναικεία μας ομάδα υπέκυψε τελικά στα σφυρίγματα των διατητών και στις αποβολές και ηττήθηκε απο την  οικοδέσποινα ομάδα Ματαρό με σκόρ 6-5.

Ενδεικτικό είναι να αναφερθεί ότι σε συγκεκριμένο σημείο του αγώνα οι αποβολές ήταν 12 – 4, ενώ με τρείς αποβολές έφυγαν απο τον αγώνα η Ρουμπέση, η Κώτσια και η Διαμαντοπούλου. Χυδηριώτη και Ξενάκη είχαν απο δύο αποβολές και τα μαρακάρισμα τους ήταν πολύ προσεκτικά. Αν μετρήσουμε δε και τα επιθετικά φάουλ που δινόντουσαν στην ομάδα μας θα χαθεί πραγματικά ο λογαριασμός.

Οι ιθύνοντες της Len θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν το video του αγώνα και αφού το μελετήσουν και δούν τι πραγαματικά συνέβη χθές βράδυ στην Ισπανία, να αντιληφθούν ότι με αυτό τον τρόπο το άθλημα δεν πηγαίνει μπροστά. Δεν είναι δυνατόν ομάδες να δουλευούν σκληρά όλο τον χρόνο, να δαπανούν δεκάδες χιλίαδες ευρώ, χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια απο πουθενά, για να φθάσει κάποιος σαν να βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία να αποφασίσει για το ποιά ομάδα θα κερδίσει ένα Ευρωπαικό κύπελλο.

Η ομάδα της  Βουλιαγμένης, που δεν κατάφερε να φέρει ακόμη έναν τίτλο στην Ελλάδα, και που αυτός ήταν ο όγδοος Ευρωπαικός της τελικός, επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Scroll to Top