Blog

Εμείς στην Βουλιαγμένη….

Screen Shot 2016-07-20 at 11.53.52

Η κυρία Στελλα Λαζάρου Τίγκα, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη κατά τη διαρκεια της χθεσινής βραδιάς. Δεν είναι μόνο τα τρία πρωταθλήματα μέσα σε τρεις ώρες που κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου, «τα παιδιά της», όπως η ίδια λέει. Το γεγονός ότι βλέπει αυτούς τους μικρούς αθλητές να προοδεύουν είναι που την κάνει χαρούμενη. Αυτός είναι ο λόγος που της δίνει δύναμη να βρίσκεται όλη μέρα δίπλα τους. Αναλυτικά τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς στην pisina.net.

Στέλλα Λαζάρου – Τίγκα: Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

«Ο Όμιλος κάθε χρόνο έχει ανάλογες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες, αλλά το να πάρει τρία κύπελλα μέσα σε τρεις ώρες είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, αφού είναι και η πρώτη φορά που διεξάγονται τρεις τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Τα βλέπω να προοδεύουν και να είναι μια οικογένεια και αυτό είναι που με κάνει ευτυχισμένη. Ξέρω αυτά τα παιδιά από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Μπορείτε να καταλαβετε πως νιώθω γι αυτά».

Για την αγάπη των αθλητών για τον Όμιλο: «Εμείς στη Βουλιαγμένη επιδικώκουμε να αναβιώσουμε την παλιά Αθήνα. Να αναβιώσουμε το κλίμα του χωριού, που όλοι από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο γνωρίζονται μεταξύ τους. Νομίζω πως το έχουμε πετύχει. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου, όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο είμαστε όλοι μαζί. Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των τμημάτων. Επειδή και τα δικά μου παιδιά έχουν περάσει από τον όμιλο, γνωρίζω πως νιώθουν, γνωρίζω πόσο αγαπούν αυτό τον όμιλο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ τόσο ενεργά».

Θοδωρής Νταλαγιώργος

Scroll to Top