Blog

Εκπαίδευση Emergency First Response – EFR στον ΝΟΒ!

Screen Shot 2016-03-29 at 11.29.50

Το πρόγραμμα EMERGENCY FIRST RESPONSE – EFR σας δίνει τα βασικά εφόδια που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε ΚΑΡΠΑ (CPR) και Πρώτες Βοήθειες.
Ανεξάρτητα από το αν ήσαστε Δύτης αυτόνομης κατάδυσης ή όχι , το EFR σας προετοιμάζει έτσι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε σωστά καταστάσεις που απειλούν τη ζωή.
Γνωρίζετε πώς να ανταποκριθείτε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;
Οι στατιστικές δείχνουν πως είναι πιο πιθανό να δώσετε τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που γνωρίζετε παρά σε έναν ξένο. Όταν το κάθε λεπτό που περνά είναι σημαντικό για τη ζωή ενός ατόμου, μπορείτε να είστε εσείς το πρόσωπο που θα δώσει την απαραίτητη βοήθεια σε ένα μέλος της οικογένειας, ένα φίλο ή συνάδελφο, πριν την άφιξη των τοπικών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών (ΕΚΑΒ).
Η Emergency First Response (EFR) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών CPR.
Το μάθημα αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παροχή βασικών πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα μάθετε: Βασική Υποστήριξη Ζωής (BLS) – ΚΑΡΠΑ (CPR), Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή – AED, Πρόληψη και φροντίδα για σοκ, Τραυματισμοί , Χρήση προστατευτικών για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης ασθενειών
Βασικές πρώτες βοήθειες: Αξιολόγηση Ασθένειας & Τραυματισμού, Επίδεση, Διαχείριση καταγμάτων και εξαρθρώσεων, κουτί πρώτων βοηθειών
Φροντίδα για τα παιδιά
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείτε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού.
Πληροφορίες στη Γραμματεία του ΝΟΒ: 2108962416, 2108962142
http://www.emergencyfirstresponse.com/

Scroll to Top