Blog

Εκδήλωση για τα Μέλη με θέμα “Ευεξία στον Ν.Ο.Β.”

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έγινε η πρώτη συνάντηση της ενότητας “Ευεξία στον Ν.Ο.Β.”, η οποία είχε θέμα τη Διατροφή.

Ήταν μια συνάντηση μόνο για τα Μέλη του Ομίλου, όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από 3 διακεκριμένους διατροφολόγους: τον Παναγιώτη Βεργινάδη, τον Χάρη Γεωργακάκη και τον Νίκο Καφετζόπουλο. Μεγάλο ενδιαφερόν είχε η διαδραστική ενότητα, όπου οι συμμετέχοντες έθεσαν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στους ομιλήτές, για να λάβουν επιστημονικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρο ένα συνοπτικό φυλλάδιο με βασικές οδηγίες για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής, καθώς και έναν αναλυτικό οδηγό διατροφής με χρήσιμες συμβουλές και γνώσεις. Όσοι το επιθυμούσαν, έκαναν εντελώς δωρεάν μια αξιολόγηση σύστασης σώματος / λιπομέτρηση σε ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση και σε επιστημικό τεχνολογικό εξοπλισμό.

Μετά τον ανοιχτό διάλογο, ακολούθησε κλήρωση όπου 3 τυχεροί κέρδισαν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής από τον κάθε διατροφολόγο του πάνελ ομιλητών, και ένα τέταρτος το βιβλίο του Νίκου Καφετζόπουλου “Πρακτικός οδηγός αθλητικής διατροφής”.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Freedom για την ευγενική της χορηγία για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η Freedom αποτελεί μια κορυφαία, ανεξάρτητη και αξιόπιστη πρακτορειακή εταιρία παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες για τη Freedom εδώ

 

Scroll to Top