Blog

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (U17) ΛΟΡΙ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ

Ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά υδατοσφαίρισης αφιερωμένο στην μνήμη του πρόωρα χαμένου αθλητή του, Λόρι Βουτσίνου, διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 2-4 Ιουνίου 2017, ο όμιλος μας, στην κατηγορία των εφήβων. Στην διοργάνωση, που έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, συμμετείχαν όλες οι μεγάλες ομάδες της κατηγορίας στην Ελλάδα και βασικές διεκδικήτριες του τίτλου (ΝΟΒ, ΑΟΠΦ, ΑΝΟΓ, ΟΣΦΠ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ) καθώς και μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη, η Jug από το dubrovnik της Κροατίας και η ομάδα παίδων του ομίλου μας.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η προσέλευση στις κερκίδες μεγάλη και οι αγώνες συναρπαστικοί, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους εν όψει και των τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων τα δύο τελευταία σαββατοκύριακα του Ιουνίου.

Μεγάλη νικήτρια του τουρνουά η ομάδα του ομίλου μας που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό 12-6 ενώ στον μικρό τελικό ο ΑΝΟΓ επικράτησε στα πέναλτι του ΑΟΠΦ με 15-14 (9-9 κ.α.) καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των ομάδων, πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο αθλητής του ομίλου μας Τάκης Δήμου, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας , ο επίσης αθλητής του ομίλου μας Ούγκο Πιοβάν. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον προπονητή της ομάδας μας και συναθλητή του Λόρι, Μάριο Κάσδαγλη στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή.
Ακολουθεί η τελική κατάταξη της διοργάνωσης:
1.NOΒ
2.ΠAOK
3.ANOΓ
4.AOΠΦ
5.JUG
6.OΣΦΠ
7.NOΒ παίδες
8.Πανιώνιος

 width=  width=  width=  width=  width= width=

Scroll to Top