Blog

Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών-MVP και πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης η Ξενάκη

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων γυναικών δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς ηττήθηκε 17-16 στα πέναλτι από τη Ρωσία (κανονική διάρκεια 9-9), στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Βόλο.

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα μέσα στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Βόλου, τα κορίτσια της Εθνικής μας ομαδας πάλεψαν για την κορυφή του κόσμου αλλά στάθηκαν ατυχές στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Έλενα Ξενάκη, Ελλη Πρωτόπαπα, Ιφιγένεια Μαυρωτα, Ιωάννα Χυδηριώτη ,Μαριαλένα Σελετοπούλου και Μαρία Πάτρα ήταν οι αθλήτριες που εκπροσώπησαν επάξια τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια της Εθνικής ομαδας οδήγησαν την Ελλάδα στο δεύτερο σκαλί του Βάθρου.

Μια ακόμα όμως πολύ μεγάλη διάκριση ήρθε  για τα Ελληνικά χρώματα. Η αθλήτρια του ομίλου μας Έλενα Ξενάκη αναδείχθηκε η καλύτερη παίκτρια και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης με 22 γκολ.

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό.

 

 width= width=

Scroll to Top