Blog

Βράβευση της Προέδρου του Ν.Ο.Β. κας Στέλλας Λαζάρου στα “Make place for one more woman” awards

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κα Στέλλα Λαζάρου Τίγκα βραβεύτηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη στην εκδήλωση «Make Place for One More Woman» που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για την «υποδειγματική διοίκηση επί σειρά ετών αθλητικού οργανισμού από γυναίκα».

Το πρόγραμμα «Make Place for One More Woman» αποτελεί έμπνευση της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κας Βούλας Κοζομπόλη με στόχο να αναδείξει τη γυναικεία παρουσία στον αθλητισμό, ενώνοντας τις δυνάμεις Ολυμπιονικών, αθλητριών που έχουν διακριθεί, μέλη του Ολυμπιακού κινήματος, διοικητικά στελέχη του αθλητισμού και προσωπικότητες κύρους.

Προηγήθηκε η ζύμωση τριών ετών με δράσεις, εκδηλώσεις και συνέργειες για να οριστεί από την εκτελεστική επιτροπή του προγράμματος η διοργάνωση των 1ων Make Place For One More Woman Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης – Νέας Σμύρνης. Στην εκδήλωση αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν για την συνεργασία τους ως προς την εκπλήρωση των στόχων του προγράμματος και την συνεισφορά τους στην αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας, ξεχωριστές προσωπικότητες.

Αξίζει να αναφερθεί η αναφορά που έγινε στην εκδήλωση για την κα Λαζάρου:

“Στέλλα Λαζάρου Γυναίκα, Επιχειρηματίας, Μητέρα 4 παιδιών και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τον οποίο διοικεί υποδειγματικά από το 2007 μέχρι σήμερα. Δώδεκα χρόνια λοιπόν εξαιρετικού management αθλητικού οργανισμού από την κυρία Λαζάρου (έχω προσωπική άποψη και μέτρα σύγκρισης καθότι υπήρξα στα νιάτα μου αθλητής εκεί) που έχουν σαν αποτέλεσμα ο Ν.Ο.Β. να έχει αυξήσει κατακόρυφα τα μέλη του που αιμοδοτούν οικονομικά όλα τα τμήματα του, καθώς και να φέρνει σπουδαίες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στα αθλήματα της υδατοσφαίρισης, του θαλάσσιου σκι, της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης. Η κυρία Λαζάρου προσωποποιεί τον 3ο πυλώνα δράσεων του Make Place For One more Woman, αυτόν δηλαδή της διοικητικής στελέχωσης αθλητικού οργανισμού από γυναίκα και ως εκ τούτου τιμάται για την πολύτιμη προσφορά της στο ναυταθλητικό γίγνεσθαι από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρή Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη”

 

 width=

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη με την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κα Στέλλα Λαζάρου

 width=

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κα Στέλλα Λαζάρου

 width=

Η Ολυμπιονίκης του Μπάσκετ κα Τατιάνα Καββαδία που επίσης βραβεύτηκε στην εκδήλωση με την κα Στέλλα Λαζάρου

 width=

Ο δημοσιογράφος – σύμβουλος επικοινωνίας κος Γιάννης Σταθόπουλος με την κα Στέλλα Λαζάρου

Scroll to Top