Πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Laser 4,7 για την ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Β.: Χρυσό η Μπάλλιου – Αργυρό ο Σταματόπουλος Πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Laser 4,7 για την ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Β.: Χρυσό η Μπάλλιου – Αργυρό ο Σταματόπουλος
Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για τα Laser του Ν.Ο.Β., καθώς 4 από από τους 5 αθλητές μας που αγωνίστηκαν κατέκτησαν μια θέση στην Εθνική... Πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Laser 4,7 για την ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Β.: Χρυσό η Μπάλλιου – Αργυρό ο Σταματόπουλος

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για τα Laser του Ν.Ο.Β., καθώς 4 από από τους 5 αθλητές μας που αγωνίστηκαν κατέκτησαν μια θέση στην Εθνική Ομάδα για το 2019.

Στο Μάτι Αττικής διοργανώθηκε από τις 19 έως τις 23 Απριλίου η Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Laser 4,7 με τη συμμετοχή των 80 καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η Ροζέτ Μπάλλιου κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια και την 5η θέση της Γενικής κατάταξης.

Το Αργυρό μετάλλιο στα Αγόρια κατέκτησε ο Στρατής Σταματόπουλος ενώ την 4η θέση ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Επίσης, 8η θεση στα κορίτσια και θέση στην Εθνική Ομάδα κατέκτησε η Μαρία Μπουμπη, ενώ ο Ιάσωνας Βαλιαδης τερμάτισε 20ος.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά εδώ

Ο προπονητής: Βαγγέλης Χειμώνας

Please follow and like us: