Blog

Πρωταθλητές από κούνια!

 width=Ακόμη και οι αριθμοί επιβεβαιώνουν σε απόλυτο βαθμό ότι ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αποτελεί το πιο επιτυχημένο σωματείο στην ιστορία των ηλικιακών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Ελλάδος. O ΝΟΒ βρίσκεται, με διαφορά από τον δεύτερο, στην πρώτη θέση όσον αφορά τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Από το 1961 και έπειτα ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει πανηγυρίσει 63 πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σε αγόρια και κορίτσια, ενώ ο δεύτερος ΝΟ Χανίων μετρά 38 πρωταθλήματα και ακολουθει στην τρίτη θέση η ομάδα του Ολυμπιακού με 18.

Από το έτος ίδρυσης του, ο Όμιλος αποτελεί πρότυπο σωματείο στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ όσον αφορά την υδατοσφαίριση είναι αποτυπωμένο και στατιστικά ότι έχει αφήσει έντονα το στίγμα του στην ιστορία του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχίσει να πράττει. Οι αθλητές του, ξεκινούν την εκμάθηση σε μικρή ηλικία από τις σχολές και καθώς μεγαλώνουν μεταπηδούν από τη μία ηλικιακή κατηγορία στην επόμενη για να καταλήξουν στους άνδρες και τις γυναίκες πλαίσιωνοντας παράλληλα όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης.

Μεγάλη απόδειξη της παράδοσης αυτής το ενδιαφέρον άρθρο του aquafeed

Οι τίτλοι στα ηλικιακά πρωταθλήματα

Scroll to Top