Blog

Η ομάδα του ΝΟΒ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και αγωνίζεται για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Η ομάδα του ΝΟΒ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και αγωνίζεται για το

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θα αγωνισθεί 20 και 21 Απριλίου, στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, κατηγορίας νέων ανδρών, για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Από το 1996, έτος ίδρυσης του Οργανισμού στην Ελλάδα, έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.900 ευχές. Το 2017 εκπληρώσαμε 217, εκ ων οποίων 200 ήταν ευχές παιδιών που έχουν νοσηλευτεί στην Ελλάδα, ενώ 14 αφορούσαν παιδιά του εξωτερικού, που το όνειρό τους ήταν σχετικό με τη χώρα μας.

Η 29η Απριλίου είναι παγκοσμίως ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish (ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού). Είναι η ημερομηνία που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό, σε κάποιες περιπτώσεις, τρόπο.

Επίσης, όλοι οι αθλητές της ομάδας, θα συμμετάσχουν στον ετήσιο μπλε περίπατο του Οργανισμού το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 6:00μ.μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΘΗΣΙΟ μέχρι την Πύλη του Αδριανού που θα φωταγωγηθεί μπλε. Φέτος, η συμμετοχή μας στον περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ευγενική χορηγία της  LOréal Hellas, της Νούμερο 1 εταιρείας ομορφιάς παγκοσμίως και Υπερήφανου Υποστηρικτή του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί και να λάβουμε μέρος σε έναν περίπατο αφιερωμένο στα παιδιά μαχητές.

Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους!

 

Scroll to Top