Νέα

Αποστολή στην Πάτρα για τους Νέους Άνδρες της Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β.

Στην Πάτρα ταξίδεψε το διήμερο 10-11 Ιανουαρίου η ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών του Ομίλου μας, προκειμένου να λάβει μέρος στην πρώτη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Κοπή Βασιλόπιτας τμήματος Ιστιοσανίδας Ν.Ο.Β.

Την Παρασκευή 10/1 η ομάδα ιστιοσανίδας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έκοψε την “σερφοβασιλόπιτα”.

1η θέση στο προπονητικό τουρνουά του Πύρρου Ιωαννίνων για την ομάδα υδατοσφαίρισης Προ-Μίνι του Ν.Ο.Β.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης προ μίνι (παιδιά γεννημένα το 2009 και 2010), ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και έλαβαν μέρος σε τριήμερο προπονητικό τουρνουά.

Κοινή προετοιμασία Μίνι Παίδων Ν.Ο.Β. και Ν.Ο. Χανιών

Με επιτυχία στέφθηκε η κοινή προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης από 21 έως 23 Δεκεμβρρίου με την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων.

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κουβειτ, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Σερβίας με σκορ 6-4.

Η ομάδα του Ν.Ο.Β. ήταν η νικήτρια ομάδα του 4ου Christmas Cup

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής του 4ου Christmas Cup που διοργάνωσε στο Κολυμβητήριο του Λαιμού από τις 13 έως 15 Δεκεμβρίου.

Με ένα Ασημένιο & ένα Χάλκινο μετάλλιο “κλείνει” η χρονιά για την ομάδα Optimist του Ν.Ο.Β.

Με 2 σπουδαίες νίκες της αγωνιστικής ομάδας optimist  ολοκληρώθηκε το κύπελλο Χιόνων που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς από 7-8/12.

Χριστουγεννιάτικος χορός Μελών Ν.Ο.Β.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Μέλη του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εορταστικό δείπνο με συντροφιά τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Πάριο, στη μουσική σκηνή του Baraonda.

Δελφίνεια 2019: 3 Χρυσά 3 Αργυρά κι 1 Χάλκινο μετάλλιο για τα Laser του ΝΟΒ !

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ομάδα Laser του Ν.Ο.Β. στον αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου!

Μεγάλη επιτυχία στους αγώνες Ιστιοσανίδας του Ν.Ο.Β. στις 7 & 8 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ιστιοσανίδας Ολυμπιακών κατηγοριών στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.